^Naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Stal Huijbregts
Sprundelsebaan 119
4838 GN Breda

Ukkie

Mijn naam is Ukkie. Zoals mijn naam al verklapt ben ik de kleinste pony van Stal Huijbregts. Ik ben heel erg lief voor alle kleine kindjes die op mijn rug zitten met of zonder zadel.

Net zoals alle shetlanders kan ik ook wel eens ondeugend zijn.

Kruimel

Ik ben Kruimel. Samen mijn vriendinnetje Ukkie ben ik een van de twee shetlanders van Stal Huijbregts.

Als jij mij lekker gaat borstelen vind ik dat helemaal fantastisch en ik vind het erg leuk als ze mij mooi versieren tijdens een kinderfeestje.

Verder ben ik gek op knuffelen. Kom jij mij ook een knuffel geven? 

Calimero

Mijn naam is Calimero. Ik ben het vriendinnetje van Ukkie. Wij staan dan ook gezellig naast elkaar in de stal.

Als er kinderfeestjes zijn op stal dan mag ik altijd helpen. Eerst mogen de kinderen op mij een rondje rijden en daarnaar lekker versieren. 

Meneer Ad

Ik ben Meneer Ad, aangenaam kennis met u te maken!

Ik ben een stoere, maar ook lieve a-pony die graag naar het bos gaat. Ik vind dat zo leuk dat ik dan soms wat sterk wordt. Als je op mij wilt rijden moet je dus al wel iets groter zijn.

Naast dat ik erg stoer doe hou ik ook erg van kusjes geven. Maar niet verder vertellen aan Ukkie en Kruimel!

Mevrouw Zwart

Hallo, leuk dat je op onze website komt kijken!

Ik ben de pony met gemakkelijkse naam van heeeeeel de stal. Als je naar mij kijkt kun je al raden hoe ik heet....... ik ben een meisje en heb een mooie zwarte vacht.

Weet je het al? Ik heet Mevrouw Zwart. 

Ik vind het heel leuk als jullie op mij paardrijden en zal altijd heel lief voor jullie zijn. Hopelijk zijn jullie dan ook lief voor mij en willen jullie mij dan eens lekker borstelen. Dat vind ik namelijk heerlijk!

Frenky

Hoi, ik ben Frenky. Ik ben een hele stoere pony, maar wel heel erg lief. Als ik iemand hoor lopen ga ik altijd lekker hard hinniken.

Kom jij mij aaien als ik je roep?

Rambo

Mijn naam is Rambo. Ik ben de beste spring pony van Stal Huijbregts.

Springen of een lekker bosritje vind ik echt heel erg leuk. Met dressuur oefeningen in de buitenbak maak je mij niet blij. Dan moet de ruiter op mijn rug veel moeite doen om mij aan het lopen te houden.

Sommige mensen vinden mij dan lui, maar ik zie dat zelf toch anders: Het is gewoon een goede oefening voor de ruiter!  

Joy

Hallo, ik ben Joy.

Zoals jullie misschien wel weten is joy een Engels woord. In het Nederlands betekend dat vreugde of blijdschap. Ik ben ook altijd heel erg blij als ik lekker in de wei rond mag rennen. Ook ben ik een paardje die heel graag aandacht krijgt.

Sabrina

Mijn naam is Sabrina. Samen met Indian Summer ben ik er voor de grote kinderen of volwassene die komen lessen.

Ik heb hele mooie lange manen (als ik dat van mij zelf mag zeggen hihi) welke je heel erg mooi kan vlechten. Verder vind ik het heel leuk om te springen over de hindernissen die wel eens in de buitenbak staan als er springlessen zijn.

Indian Summer

Ik ben Indian Summer en ik ben de grootste lespony van Stal Huijbregts.  Nou ja pony.... ik ben gewoon een paard.

Omdat ik zo groot en sterk ben kan ik prima volwassen mensen (ja de mama's en papa's mogen ook komen lessen) op mijn rug dragen.