^Naar boven
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Stal Huijbregts
Sprundelsebaan 119
4838 GN Breda

Ukkie

Mijn naam is Ukkie. Zoals mijn naam al verklapt ben ik de kleinste pony van Stal Huijbregts. Ik ben heel erg lief voor alle kleine kindjes die op mijn rug zitten met of zonder zadel.

Net zoals alle shetlanders kan ik ook wel eens ondeugend zijn.

Dora

Mijn naam is Dora. Ik ben het vriendinnetje van Ukkie. Wij staan dan ook gezellig naast elkaar in de stal.
Ik ben heel erg lief en ik heb een hele mooie zachte vacht. Kom mij maar eens lekker aaien!

Kruimel

Ik ben Kruimel, een van de shetlanders van Stal Huijbregts. Mijn beste vriendin op stal is Ukkie. Dit komt denk ik omdat zij ook een shetlander is.

Als jij mij lekker gaat borstelen vind ik dat helemaal fantastisch en ik vind het erg leuk als ze mij mooi versieren tijdens een kinderfeestje.

Verder ben ik gek op knuffelen. Kom jij mij ook een knuffel geven? 

Rambo

Mijn naam is Rambo. Ik ben de beste spring pony van Stal Huijbregts.

Springen of een lekker bosritje vind ik echt heel erg leuk. Met dressuur oefeningen in de buitenbak maak je mij niet blij. Dan moet de ruiter op mijn rug veel moeite doen om mij aan het lopen te houden.

Sommige mensen vinden mij dan lui, maar ik zie dat zelf toch anders: Het is gewoon een goede oefening voor de ruiter!  

Pebbels

Mijn naam is Pebbels. Ik lijk wel de tweeling zus van Rambo, maar dat ben ik niet. Toch lijken wij wel heel erg veel op elkaar. Kun jij ons uit elkaar houden? Ik zal een kleine tip geven: Als ik een zadel op heb zit er geen riempje naar mijn staart en bij Rambo wel :-) 

Joy

Hallo, ik ben Joy.

Zoals jullie misschien wel weten is joy een Engels woord. In het Nederlands betekend dat vreugde of blijdschap. Ik ben ook altijd heel erg blij als ik lekker in de wei rond mag rennen. Ook ben ik een paardje die heel graag aandacht krijgt.

Mevrouw Zwart

Hallo, leuk dat je op onze website komt kijken!

Ik ben de pony met gemakkelijkse naam van heeeeeel de stal. Als je naar mij kijkt kun je al raden hoe ik heet....... ik ben een meisje en heb een mooie zwarte vacht.

Weet je het al? Ik heet Mevrouw Zwart. 

Ik vind het heel leuk als jullie op mij paardrijden en zal altijd heel lief voor jullie zijn. Hopelijk zijn jullie dan ook lief voor mij en willen jullie mij dan eens lekker borstelen. Dat vind ik namelijk heerlijk!

Meneer Ad

Ik ben Meneer Ad, aangenaam kennis met u te maken!

Ik ben een stoere, maar ook lieve a-pony die graag naar het bos gaat. Ik vind dat zo leuk dat ik dan soms wat sterk wordt. Als je op mij wilt rijden moet je dus al wel iets groter zijn.

Naast dat ik erg stoer doe hou ik ook erg van kusjes geven. Maar niet verder vertellen aan Ukkie en Kruimel!

Mister Spikkel

Hoi ik ben Mister spikkel. Ik heet zo omdat ik van die schattige spikkels rond mijn ogen heb. Kom ze maar eens van dichtbij bekijken. En als je er dan toch bent geef mij dan maar eens een lekkere knuffel, want dat vind ik lekker.

Ik ben de jongste pony op stal, dus ik heb lekker veel energy. Daarom kunnen we samen lekker lang draven. Wie wordt er eerder moe? Jij of ik? 

Sabrina

Mijn naam is Sabrina. Samen met Indian Summer ben ik er voor de grote kinderen of volwassene die komen lessen.

Ik heb hele mooie lange manen (als ik dat van mij zelf mag zeggen hihi) welke je heel erg mooi kan vlechten. Verder vind ik het heel leuk om te springen over de hindernissen die wel eens in de buitenbak staan als er springlessen zijn.

Indian Summer

Ik ben Indian Summer en ik ben de grootste lespony van Stal Huijbregts.  Nou ja pony.... ik ben gewoon een paard.

Omdat ik zo groot en sterk ben kan ik prima volwassen mensen (ja de mama's en papa's mogen ook komen lessen) op mijn rug dragen.