Bij Stal Huijbregts* kunt u ook terecht voor pension stalling. Wij zijn een kleinschalige pension stal. Door onze gunstige ligging vlakbij het Liesbos en de Vloeiweide hebben wij veel recreatieve ruiters op stal staan die houden van het maken van lekker buitenritten.

De paarden en pony’s komen iedere dag buiten in een ruime weide (ook in de winter als het weer dat toe laat). Als u alleen met uw paard of pony naar Stal Huijbregts komt dan kijken we wie het beste maatje is voor uw paard of pony en daar mag uw paard of pony dan lekker mee de wei op.

Bij Stal Huijbregts staat het welzijn van de paarden en pony’s hoog in het vaandel. Wij kunnen u dus niet vertellen hoe lang uw paard of pony de wei op gaat of hoeveel brok, hooi of kuil die krijgt. Dit hangt helemaal af van wat uw paard of pony nodig heeft.

Wat we u wel kunnen vertellen is dat ze iedere dag een schone stal krijgen, rijkelijk gevuld met mooi stro. Wilt u uw paard of pony liever op houtkrullen dan is dat ook mogelijk tegen een extra vergoeding.

Wij willen graag dat alles er altijd goed bij ligt en bieden daarom alleen volpension stalling aan.
De prijs varieert tussen €230,- en €250,- afhankelijk van de grootte van uw paard of pony. Hierbij inbegrepen zit het mesten van de stal, het buiten en binnen zetten van uw paard of pony en meerdere malen per dag voeren van brok, hooi of kuil na gelang de behoefte van uw paard of pony. Ook als u zelf aanvullende of afwijkende voeding voor uw paard of pony mee neemt kunnen wij dit voor u voeren. Het enige wat u dus eigenlijk nog zelf dient te doen is poetsen en rijden. Ook als u een keertje niet kunt komen of u bent op vakantie dan wordt er goed gezorgd voor uw dierbare viervoeter en kunt u gerust een keertje over slaan.


Wij beschikken alleen over een buitenbak. Deze is vrij hoog gelegen en daardoor vaak snel weer te gebruiken na slecht weer. Bij slecht weer kan het zijn dat de buitenbak gesloten is, maar dan kan er lekker buiten worden gereden aan het zandpad direct gelegen aan onze stal.

Op dit moment hebben wij een gevarieerd klanten bestand. We hebben gezinnen met jonge kinderen met een eigen pony, vlotte opa's en oma's die veel plezier beleven aan hun paarden en alles daar tussen in, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: lekker recreatief bezig zijn in de buitenlucht met hun paard.  

Op onze pensionstalling is eigen instructie niet toegestaan.Wil je meer informatie of een keer komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

 

*) Pension stalling wordt aangeboden door Maatschap A en C Huijbregts - KvK 20164080