Stal Huijbregts biedt zowel voor de beginnende als voor de gevorderde ruiter een uitgebreid lesprogramma. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen bij ons terecht voor kleuter- en inloop paardrijles, waarin we ze spelenderwijs vertrouwd laten raken met de pony’s en de paardensport. Voor de gevorderde kinderen hebben we ook de mogelijkheid voor privé lessen, waar op dit moment een wachtlijst voor staat.

Ook al ben je wat ouder, het is nooit te laat om te beginnen met paardrijden. Zolang je fit genoeg bent kun je paardrijden. De paardrijlessen worden helemaal afgestemd op het niveau en leeftijd van de ruiter.

Als je net begint met paardrijden is het nog niet nodig om dure paardrijspullen te kopen. Geschikte kleding voor paardrijles zijn een rekbarebroek of legging, schoenen met een kleine hak. Stal Huijbregts stelt een cap beschikbaar. Iedereen op het terrein van Stal Huijbregts is verplicht een cap te dragen als hij/zij op het paard of pony zit. 


Tijdens de lessen krijg je niet alleen maar les in het paardrijden zelf, maar wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de paarden en pony’s en van alle spullen zoals het zadel en hoofdstel.