Veel kinderen staan te trappelen om te gaan ponyrijden, maar vaak moeten ze eerst hun zwemdiploma moeten halen voordat ze aan een (andere) sport mogen beginnen, of ze hebben al andere sporten waardoor wekelijkse lessen niet in de planning passen, of omdat de kinderen gewoon niet iedere week willen paardrijden.
Hiervoor heeft Stal Huijbregts de inloop- en kleuterlessen. 

De kleuterlessen zijn een leuke manier om de kleinste ruitertjes en amazones (vanaf 3 t/m 7 jaar) kennis te laten maken met de paardensport naast een vaak al drukke agenda met andere verplichtingen en bezigheden. Voor de kinderen vanaf 8 jaar hebben we de inlooplessen. 


In tegenstelling tot de gewone wekelijkse lessen kan er voor de kleuter- en inlooplessen per les los ingeschreven worden. U kunt dus zo vaak inschrijven als u wilt.
De lessen, van 30 minuten, zijn op specifieke tijden op zaterdag en zondag en in kleine groepjes met voor ieder kind een persoonlijke begeleider.

De kosten voor een kleuter- of inlooples is €9,- per keer of €85,- voor een 10-rittenkaart.

Inschrijven voor de kleuter- en inlooplessen kan via ons online reserverings systeem.
Heeft u een account gemaakt, dan kunt u ook uw reserveringen inzien of annuleren door in te loggen met uw eigen account.

Reserveer nu
Inloggen met uw account

 

Les annuleren?

Klik HIER om in te loggen met uw eigen account en annuleer uw afspraak.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden volledig in rekening gebracht.

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda en Werkplein Hart van West Brabant
Stal Huijbregts is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda en bij Werkplein Hart van West Brabant. Dit zijn instanties die inwoners van Breda, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert die aan bepaalde voorwaardes voldoen ondersteunen met het lesgeld en/of de benodigdheden voor de kinderen en jongeren voor het beoefenen van een sport, waaronder paardrijden.
Kijk voor meer informatie op de website van de betreffende instanties.